Om Soulmate

Når sengen betegnes som din soulmate, er det fordi en Soulmate seng har en evne til at tiltrække dig, berøre dig kærligt, gi’ dig en følelse af en helt særlig kontakt og forståelse for dine behov for god liggekomfort. God liggekomfort er meget individuelt. Der er ingen gyldne regler, men masser af god vejledning hos Soulmate forhandlerne. Du kan bygge din seng efter behov og vælge mellem flere madrastyper med forskellige fjedersystemer og fastheder.

Du vil nyde dit selskab med en Soulmate seng – en guddommelig følelse af velbehag, samhørighed og god dyb nattesøvn. Kollektionen består af vores eksklusive Soulmate komfort og vores klassiske Mood komfort.

 

Dansk design & Produktion

Soulmate er dansk design inspireret af den skandinaviske rene og tidsløse stil. Designet udtykker enkelthed, ro og harmoni.

Soulmate er helt igennem gedigent dansk håndværk og dansk produktion. Gennemtænkt og gennemarbejdet ned i detaljen...

 

 

Finish

Gennemgående for hele Soulmate serien er brug af de bedste råvarer. Tekstilkollektionen er i stretch-tekstil med naturlige bambusfibre for optimal ventilation og åndbarhed. Tekstilet et blødt og kølende. Et grønt og biologisk nedbrydeligt produkt.

Soulmate er polstret med Cool-tex skum, som er kølende, fugtabsorberende, ventilerende og har anti-mug egenskaber. Liggefladen er med antiskrid textil, så topmadrassen holdes på plads.

Tilbehør

Masser af skønt tilbehør til Soulmateserien. Der fås et bredt udvalg af gavle, for eksempel vores wing design gavle med forskellige funktioner og opbevaringsmuligheder. Der er mange valgmuligheder på ben og hjul, men også et fleksibelt elegant bensystem, hvor en bærende ramme kan monteres med ben i forskellige materialer. Således kan du kombinere og designe dit eget udtryk, og fremadrettet kan du ændre på materiale- og farvekombinationer. Desuden findes der et ergonomisk pudeprogram med flere varianter.